Boek

Scoor jezelf op de tien principes en ontdek je eigen kracht!

 

1

Het boek

Het boek Kracht voor Tien is een uitgave van Business Contact (onderdeel van uitgeverij Atlas Contact). Het is vanaf april 2016 verkrijgbaar bij de reguliere boekhandel. Je kunt het ook bestellen via internet, bij managementboek.nl of bol.com.

 

2

De theorie

Ons leven is de afgelopen jaren sterk veranderd – zekerheden zijn weg, kansen zijn er te over. We gaan mee in de hectiek, maar raken onszelf er ook in kwijt. Dit boek biedt de oplossing en handvatten om je innerlijke kracht te vinden en te behouden aan de hand van tien gedragsprincipes. Hierin komen de nieuwste inzichten uit de neurowetenschap, oosterse wijsheid en gevestigde theorieën uit de westerse psychologie samen. De nadruk ligt op het gewenste gedrag, niet op je aandachtspunten; daardoor maak je een verbazingwekkende groei door. Begin de week voortaan gemotiveerd en eindig de dag voldaan.

 

3

Tien gedragsprincipes

Gedragsprincipe 1: wees jezelf

Gedragsprincipe 2: voel wat je moet voelen

Gedragsprincipe 3: zorg voor jezelf

Gedragsprincipe 4: geniet intens

Gedragsprincipe 5: maak je hoofd leeg

Gedragsprincipe 6: benader het positief

Gedragsprincipe 7: zet een stap vooruit

Gedragsprincipe 8: wees je problemen de baas

Gedragsprincipe 9: maak verbinding met anderen

Gedragsprincipe 10: koester je dierbaren

 

4

De methodiek

De methodiek van Kracht voor Tien is even eenvoudig als doeltreffend: scoor jezelf iedere dag op de tien gedragsprincipes en sta versteld van je eigen kracht. Houd dit twee maanden vol en het effectievere gedrag is automatisme geworden.

10 hoofdstukken

22 oefeningen

226 do's & don't

224 pagina's

2 online tests

boek-krachtvoortien

boek-krachtvoortien-bck